És una gran celebració organitzada per Deva Samita, durant els dies 23,24 i 25 de juny.

Serà en la Masia de Ca Miquel, en una zona molt bonica de Montserrat. Les facilitadores i responsables de tallers seran, la mateixa Deva Samita,Daniella Bhakti, laikka York i Marina Caballero. L’oferta és molt interessant, i els preus molt adequats, els podeu consultar la informació completa en castellà a ERES CANVI.

Ritual, massatges, ioga i altres

Entre les activitats destaquem:
->Massatge Ayurveda, per Laikka Yorch. En aquest taller pràctic s’ofereix una introducció al massatge Aiurvèdic i els seus principis bàsics. Per a aprendre més sobre les propietats dels olis i sobre la importància d’incorporar-los en les nostres vides. La pràctica consistirà en un massatge d’esquena i cervicals per a gaudir donant i sobretot rebent aquest massatge ancestral.

->Ritual de Conexíó amb el natural, per Laikka Yorch
La nit del solstici d’estiu, és el gran moment del Sol, el dia més llarg de l’any i la nit, malgrat ser la més curta està carregada de màgia. Després de la benvinguda, el grup es dirigirà a l’interior del bosc per a sintonitzar aquesta màgia natural, connectar amb la respiració i l’energia de les plantes i harmonitzar-nos amb la naturalesa de la qual mai vam ser separats. Durant el passeig s’identificaran i es recol·lectarà plantes medicinals que s’usessin durant la cerimònia nocturna.

->Sanació Quàntica: “Simfonia d’Experiències Sensorials per a obrir el Cor”, per Deva Samita
S’aprofitarà aquest genuí contacte amb la naturalesa per a obrir els nostres cinc canals sensorials i alliberar capes d’estrès netejant les nostres antenes energètiques. A través d’exercicis de Sanació Quàntica ens alliberarem de càrregues negatives per a obrir-nos a una altra percepció de la realitat i sentir-nos en comunió amb el TOT. Cel i terra connectat a través de la teva consciència. Som més que un cos físic.

->Biodanza Escola Rolando Toro: “Connexió Amorosa amb la Vida”, per Marina Caballero
En Biodanza els exercicis que es realitzen serveixen per a aprendre a equilibrar la teva vida, coneixent tota la força interior que posseeixes i prenent el control del teu cos, ment i vida.
En aquesta revetlla es buscarà aquesta connexió amb la vida a través de la dansa, per a sentir l’energia vital que circula en nosaltres i en la naturalesa com un flux constant.

->Tantra: “El Regal” , per Daniella Bhakti
Les relacions de parella, amics, família, amb la naturalesa, etc, són un Regal que a vegades donem i que a vegades rebem, un regal que ens aporta creixement, autoconeixement i amor. La relació amb la vida en general activa les nostres emocions i aquesta és l’oportunitat de la nostra vida en el planeta…conèixer-les i testificar-les, això és el ioga de les emocions. Les podem viure des de la llum o des de l’ombra. Viure-les des de l’ombra ens porta al sofriment i la separació, viure-les des de la llum, en canvi, ens aporta saviesa i compassió. En la revetlla compartirem algunes pràctiques tàntriques per a, des del joc, a través del pranayama, el toc conscient i la presència, descobrir el Regal.

->Kriya Ioga matutí amb Daniella Bhakti. (Opcional)
També hi haurà música: Percussió en Viu

Ritual: Cerimònia del Foc Sagrat
La Cerimònia de Foc Sagrat estableix contacte amb els esperits de la naturalesa, els ancestres i el Pare-Mare còsmics. En aquesta nit màgica de ritual ens acostarem fent ús d’ofrenes ( guee, llavors, plantes aromàtiques, resines… balli i música en viu: deixant anar el nostre artista interior.)
El foc procedent de les ofrenes es converteix en el vehicle d’expressió de les forces espirituals contactades. Amb elles s’estableix un diàleg en el qual es fan fer peticions i mostrar-los gratitud.
El ritual és especialment beneficiós per a eliminar obstacles, purificar karma negatiu i malalties, i generar acumulació de virtut i saviesa. Per això es dedica als éssers d’altres regnes. És recomanable portar ofrenes per a aquests éssers, fruites dolces, pastissos, a més de l’esmentat. També es podrà enfocar la intenció a alguna persona coneguda que estigui malalta o hagi mort, perquè les forces de la vida l’ajudin a recuperar-se o a obtenir un bon renaixement.

A tenir en compte:
La trobada comença el dijous 23 juny a les 17 hores i acaba el dissabte 25 de juny
després del menjar. Les nenes i nens són benvinguts, però en la Masia NO accepta mascotes. Hi ha Piscina i Bar per a consumir begudes.
Lloc: Masia Calç Miquel Castellbell i el Vilar (així figura en Google Map)
Informació i Reserves: 663489381 (Samita) 616127716 (Laikka)[+Consulteu + info sobre Preus i condicions)]

Consultar: Deva Samita: Eventos: