“Salut” i “Justícia i Acció Social” tanquen els grups de treball previs a les jornades feministes.

Aquesta iniciativa té com a objectiu generar espais de diàleg i debat entre les dones, entitats/organitzacions i l’administració per innovar i nodrir les polítiques d’àmbits estratègics amb l’objectiu d’aconseguir una igualtat real i efectiva. Els grups de treball van començar el passat 15 de gener amb una trobada centrada en Economia i Treball.

En total, aquest mes de gener ja s’han celebrat quatre dels sis grups de treball previs a les jornades que tindran lloc el 22 i 23 de març: Economia i Treball, el dia 15, Educació, el 17, Cultura, el 22,  i Esports, el 24. Cadascun d’aquests grups s’han centrat en l’abordatge de les principals problemàtiques i reptes dels seus àmbits i han comptat amb la participació d’expertes referents: en el grup d’Economia i Treball, amb Maria Nogué Mar Gaya, Secretaria General del Consell  de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC) i presidenta d’Igualando i experta en gènere i treball respectivament. El grup de treball d’Educació va comptar amb Marina Subirats, catedràtica en sociologia i especialista en educació amb perspectiva de gènere, el de Cultura amb Anna Villarroya, directora del Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura (CRICC) i el d’Esports amb Amanda Gutiérrez, futbolista i presidenta de Futpro.

Aquests grups de treball finalitzaran la propera setmana amb la celebració de la trobada sobre Salut, el proper dilluns 29 de gener a la Sala Lluís Companys, Ronda del Guinardó, 29 i sobre Justícia i Acció Social, el 31 de gener a la sala de plens del Districte de Gràcia, Pl. Vila de Gràcia, 2.

De què parlarem a “Salut” i “Justícia i Acció Social”?

En el cas de la trobada al voltant de la Salut, comptarem amb Carme Valls, llicenciada en medicina, especialista en salut amb perspectiva de gènere i Sílvia Aldavert, Vicepresidenta del Consell de Dones de Barcelona i coordinadora de l’Associació de Drets Sexuals i Reproductius.
Continuar llegint l’article complet a DONES I FEMINISMES.