El concert de Masara Traoré i el seu grup al Parc del Centre del Poblenou es va tenir que cancelar per la pluja.

Traore és la líder d’un grup de música tradicional africana, que prové de Mali i Burkina. El concert estaba programat  pel dimenge 8 de setembre, pero no va poder tenir lloc per la pluja continuada.

Cantant de gran personalitat i talent, aquesta artista de Burkina Faso,  Masara Traoré va ser ballarina durant molts anys, fins que amb la seva veu va començar a enamorar al públic. A l’escenari se li nota el seu art i entusiasma amb una forma de ballar, que anima a tots a seguir-la. Ara ha tornat a viure a Barcelona on va viure molts anys. Després va estar alguns anys a Dinamrca, i va realitzar concerts per diverses ciutats europees: Sempre va tenir molt èxit en els concerts que va protagonitzar, perquè la seva música d’arrels africans anima mot a participar. Des de molt jove ha estat involucrada en grups de música africana, fins que en 2011 va decidir crear i dirigir el seu propi grup. Va publicar un disc titulat “Tama, tama”. Interpret amb gran encant, Masara és la compositora principal de les cançons que interpreta, i s’ha convertit en un referent internacional de la música africana moderna i d’arrels.

Al Parc Central del Poblenou volein diferents cançons que exploren diferents sons melòdics i ritmics que ens transporten a una Àfrica profunda, plena de missatges i tradicions. Gràcies a la connexió profunda amb els seus excel·lents músics, en els seus concerts es gaudeix d’una música plena de vida, ritme i colors de diversos orígens. Entre els seus músics cal destacar a Adama Kone, un geni dels ritmes musicals Mandengue i Bamana; Kalidaf Sangare, a la guitarra expert en Mandengue i Wasoulo. A la bateria estarà Kuame. I comptarà amb algun músic més convidat especial en aquest concert de Barcelona

Podreu consultar la seva actuacío al programa de la Festa Intercultural-Un Poblenou de Tots Colors , que dintre de la Festa Major, ha organitzat l’Associació Cultural i Social Bac de Roda. també podreu consultar el  programa de les Festa del Poblenou, i  el Programa de la mateixa
Podeu consultar la Presentació de la Banda a Youtube. I  també els seus vídeos a Youtube . Podeu mirar el petit vídeo de la seva actuació fa dos anys a Marula Café en Youtube.