L’estrena oficial és el 20 Setembre al Cinemes Girona, i també a altres ciutats. 

Caldrá consultar la cartelera o trucar a la Productora:  Kaboga, per a saber on es pot veure als cinemes de Catalunya. És una gran història d’amor enmig de Barcelona, en una guerra èpica sense treva ni perdó.

Després de gairebé 4 anys  d’espera, la pel·lícula Barcelona 1714, dirigida per Anna M. Bofarull,  arriba als cinemes. Serà 305 anys després dels fets que explica, concretament el divendres 20 de setembre del 2019. Els  promotors, conscients que la història de Catalunya, fora d’aqui no interessa a ningú, han creat  un “Love Story” per captivar a l’espectador, i al mateix temps través situar-lo en aquella realitat de Barcelona al 1714. “Més que el primer conflicte mundial, la guerra de Successió és la primera gran guerra transeuropea, que involucra moltíssimes nacions i espais geogràfics”, explicava al Punt Avui, Heiko Kraft,  productor de la pel·lícula, que és mig català i mig alemany i va créixer a Landau, una ciutat assetjada dos cops durant la guerra de Successió.

Les sales convencionals no s’hi volen implicar. A Barcelona, el cinema Girona l’estrena el dia 20 de setembre. També hi han algunes Sales mes a Girona, Tarragona, Lleida i País Valencià.

D’altra banda la pel·licula, que ha costat més d’un millió d’euros,  no te pressupost per promoció així per aixó compta amb la difussió de la gent: “Serà d’agraïr anar-la a veure i sobre tot el boca-orella” [consultar +informació a El Cinefil]

(*) Consulteu Cinemes Girona