Va ser un bonic espectacle i un bon concert que va tenir lloc el dissabte 18 de gener, al casal de Bac de Roda, del Poblenou (*)

El casal es va omplir en la presentació de la nova associació “Per un futur millor” que vol ajudar a l’educació d’infants i joves a Ouagadougou  (Burkina Faso).
Durant l’acte  van actuar el Petit Ballet de Barcelona i Massare Traore, amb músics en directe.

La presentació de l’associació la va fer el seu president, Nicolas Carbonell, i després va parlar Rosalie Belemtougri, burkinesa que resideix a Girona, des de fa temps. Ella va defensar la necessitat de promoure l’educació dels nens i nenes del seu país. I sobre tot va incidir en que “cal promoure l’accés de les dones africanes a l’educació i la formació superior perquè elles són el futur d’Àfrica, i volen poder treballar en tots els camps per fer avançar els seus països. Rosalie va remarcar al final de la seva intervenció que hi una gran discriminació de les dones al seu país i també aquí com a immigrants. Cal acabar amb les violències contra elles, les violacions i els matrimonis imposats”. [Consultar l’article publicat a santmartiambveudedona.cat]

Nicolas Carbonell, Isa Moren i Rosalie Belemtougri, en diferents moments de la PresentacióMasara Traore i els seus dos músics, van cloure l’acte, amb unes cançons i una música, que algunes persones assistents els acompanyaven ballant a la sala, que estava plena de gom a gom. Rosalie va ser una de les que va sortir a l’escenari a ballar.