Oferirà un concert estel·lar el dissabte 17 de setembre en la Festa Major del Poblenou.


El concert de Masara Traore, serà a les 11 de la nit al Parc del Poblenou, a la Diagonal (entre Espronceda i Bac de Roda). La seva actuació junt al seu grup  forma part de la 19a Festa Intercultural-Un Poblenou de Tots Colors que organitza l’Associació Cultural i Social Bac de Roda i que tindrà lloc el dissabte 17 de setembre d’onze del matí a tres de la matinada. Durant la festa hi haurà moltes activitats i actuacions, amb la participació d’un gran nombre de col·lectius que donaran informació dels seus projectes i vendran artesania i altres productes i també menjar per dinar i/o sopar al Parc

Aquesta cantant procedent de Burkina Faso, que porta onze anys a Barcelona és la líder d’un grup que porta el seu nom. De gran personalitat i talent, és una cantant que canta i balla com ningú. Va començar com a ballarina però amb la seva veu va a enamorar al públic, i es va dedicar a cantar i a composar cançons . En l’escenari entusiasma amb la seva música i amb la seva manera de ballar, que anima a tots a seguir-la. És la líder d’un grup de música tradicional africana, que prové de Mali i Burkina.

Ens oferirà diferents cançons que exploren diferents sons melòdics que ens transporten a un Àfrica profunda, plena de missatges i tradicions. Des de molt jove ha estat involucrada en grups de música africana, fins que en 2011 va decidir crear i dirigir el seu propi grup. Ha publicat un disc titulat “Tama, tama” amb cançons compostes per ella. I en aquesta festa especial del Poblenou , contarà amb algun músic especial convidat.

Envoltada de diversos músics de Burkina Faso i Mali (Adama Kone, Kalildaf Sangare-Vieux, Omar Diadji), i també el cubà Papa Orbe i amb  la ballarina Marta Casado. Traore desenvolupa  un directe amb potència escènic, i molt participatiu.

La seva música ens vol transportar a l’Àfrica, explorant diverses sonoritats, missatges i tradicions, i amb un pes molt important de la part rítmica. Mireu aquest vídeo publicat a Youtube:  Masara traore va, oferir un  concert amb dos músics al casal de bac de Roda, deprés del confirnament, al 2020. da, on va oferir un  concert amb molt èxit.