Fins el Diumenge 4 de novembre romandrà en el teatre Goya “Shirley Valentine. No ho us perdeu aquesta representació!

Mercé Aránega es transforma d’una forma magistral en la popular Shirley  i malgrat que el paper  hagi sigut representada per altres actrius, sembla que descobrim per primera vegada a aquesta  mestressa de casa de Liverpool que té una relació rutinària amb el seu marit i dos fills que ja han marxat de casa. Un dia, una amiga li fa un regal sorprenent: un bitllet d’avió per marxar, totes dues, quinze dies de vacances a Grècia. La proposta trasbalsa la Shirley, que es pregunta què se n’ha fet d’aquella noia que tenia tants somnis i com és que s’ha convertit en una dona de mitjana edat que beu vi blanc mentre prepara un ou ferrat amb patates fregides pel seu marit. [+info a Teatre Goya]

Shirley Valentine és un monòleg còmic que ens parla de la possibilitat de canvi i del coratge de viure. I ho fa d’una manera tan vital, tendra i divertida alhora que no podem fer res més que deixar-nos arrossegar per la força de la seva protagonista.

Aquesta famosa obra de Willy Russell, es va estrenas al teatre Goya, en versió: de Joan Sellent i Ferran Toutain,direcció de  Miquel Gorriz. Mercé Aránega és l’actriu protagonista.