Novembre Vaca celebra 20 edicions enderrocant murs.  I partir del 20 de novembre, us ofereixen moltes propostes

El festival anual de dones creadores reuneix estrenes, perfomances i xerrades. La caiguda del mur de Berlín és el fil conductor, ha sigut la seva inspiració i el festival segueix sent una ferma aposta per la interculturalitat comandada per les dones.

Els Teatres de l’Espai Francesca Bonnemaison es tornen a engalanar per a la celebració del Novembre Vaca, la cita anual de les creadores escèniques que s’apleguen sota Projecte Vaca. Enguany celebren la vintena edició del Novembre Vaca i, coincidint amb els 30 anys de la caiguda del Mur de Berlín, han triat aquest fil conductor del festival (*): “Apostem per trencar els nombrosos murs que encara existeixen a la nostra societat. Murs de masclisme, d’intolerància, d’incomprensió i de por. Nosaltres creiem que les dones creadores presenten alternatives perquè hem d’enderrocar encara molts murs”, ens explica una de les organitzadores. Mireu La Programació.

Des del 20 de novembre fins el 13 de desembre han programat diverses propostes com xerrades, tallers, performances i espectacles teatrals.

Inicien Novembre Vaca amb el documental Uterus Mundi el 20 de novembre. Segueixen el dijous 21 i e divendres 22 amb una obra molt recomanabel: De amor y otras cuestiones, si es que las hay, un espectacle d’humor fresc sobre l’amor i la tecnologia.

I novament el dimarts 26 de novembre, han invitat a la mestra de creativitat, Marga Iñiguez, que tants i tants tallers va desenvolupar amb “les Vaques”, des de fa molt anys. Ella oferirà la xerrada La Creativitat, un dret, una urgència a l’Institut del Teatre.[segueix Llegint a La Independent]