Segona edició de Turisme saludable i sostenible organitzat per Euro África al CaixaForum.

Amb la sala plena va tenir lloc, al CaixaForum, el 21 de gener.la jornada, “Turisme responsable i sostenible: reptes, oportunitats i perspectives Els continguts vans ser impartits per experts i expertes reconegudes en l’àmbit internacional i va comptar amb la presència de persones expertes en el tema, especialment directius i empresaris, o ciutadans vinculats entre Àfrica i Europa. Sobre “L’Agenda 2030 i el Turisme sostenible” va parlar Karl Clodius, guia turístic, i Ana Maria Huerta, professora de turisme , qu van comptar amb la moderació de Birame Boye.  Per afinalitzar la tarda, va tenir lloc una taula sobre “Gastronomia segle XXI” presentada per  la chef Nathalie Scherman.

Aquest esdeveniment va ser organitzat pel Centro Euro África, i té com un dels seus eixos d’interès preferent, l’ecologia i el medi ambient, en aquesta línia es va desenvolupar, la primera edició amb un format de seminari sobre Turisme responsable i Ecològic, que va tenir lloc en 2011, amb una conferència magistral impartida per la Sra Aminata TraoréExMinistra de Cultura i Turisme de Rep. De Mali.
[Seguir llegint al Facebook d’Euro África]
L’Assemblea General de les Nacions Unides va designar 2017 com l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament. La resolució, aprovada el 4 de desembre, 2015, va reconèixer “la importància del turisme internacional i, en particular, de la designació d’un any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament”. “Promoure una millor comprensió entre els pobles a tot arreu, conduir al fet que es prengui una major consciència de la riquesa del patrimoni de les diverses civilitzacions i portar a una millor apreciació dels valors inherents de les diverses cultures, contribuint així a l’enfortiment de la pau en el món. Es tracta d’una oportunitat única per a ampliar la contribució del sector del turisme als tres pilars de la sostenibilitat -econòmic, social i del medi ambient-, així com per a augmentar la conscienciació sobre les veritables dimensions d’un sector que se sol infravalorar”, va afirmar el llavors Secretari General de la OMTTaleb Rifai.
L*info a: seminarios.euroafrica@gmail.com o bé info@centreuroafrica.org

Mireu l’informació en PDF en francés(2019_Turismoenfrances , i en PDf en inglés (01aEnglish – II. Edición Turismo sostenible ).
Instagram: https://instagram.com/p/BsyQN5gBK0H/