A La sala Villarroel i fins el 14 de gener del 2014, podeu gaudir de “Les noies de Mossbank Road”, una història  de la convivencia de tres noies joves en un pis, que les marcara durant tres decàdes.

Aquesta obra d’Amelia Bulmore , dirigida per Sivia Munt, compta e amb tres actrius de gran nivell, Clara segura, cristina Marco i Cristina Genebat,  ens parla d’amistat, de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família.  I és en aquesta casa d’estudiants, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran “l’estirada” juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l’entorn han projectat damunt de cadascuna d’elles.
Seran només un parell d’anys, però el que compartiran serà tan pur, tan de veritat, que aquests anys les marcaran per tota la vida.L’obra ens parla amb humor de l’amistat, l’amor, la solitud i la inevitabilitat de la vida. Serem espectadors d’aquest moment tan especial com és el naixement de Mossbank, i anirem seguint les protagonistes al llarg de les seves vides.  El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.[+Info a La Villarroel] (*)  C/ Villarroel, 87 Barcelona Tel. 93 451 12 34 info@lavillarroel.cat