Dins del cicle “Dones en escena” s’estrena al versus teatre: “Historia de una reventada argentina”: Des del 1 al 25 de febrer (*)

Obra dirigida per  Daniel J. Meyer, e interpretada per Ailin Migliora, és una producció de Descartable Teatre. S’estrena dijous 1 de febrer, al Versus Teatre.
Un ésser femení i masculí en la seva justa mesura i en la seva extrema desmesurada, de família aristòcrata, però que decideix viure una vida en la pobresa, ens explica la història: la seva infància, el seu primer amor, la seva relació tall-maternal, la seva sexualitat. Aquest maremágnum de coses que, vist des dels ulls de l’absurd cru algunes vegades, poètic en unes altres, empenyerà a aquest ésser a anar-se de Buenos Aires, a la recerca de… La felicitat? La plenitud? L’aventura? O simplement fugir… sense motiu algun i simplement complicar-se la vida com qualsevol argentí burgès. 

(*) Per a comprar entrades. Preu 20 euros. Durada, 70 minuts.  versusteatre.com/ ​   Castillejos 179.

Con música de todos los colores (cantada, escuchada, recitada y tarareada), Con textos de todos los estilos (propios, de Urdapilleta, en prosa y en verso), Con bailes y performance de todas las calañas, y con mucho desparpajo, será este un espectáculo unipersonal completo. No de humor, pero sí con gracia. No de tristeza, pero sí con nostalgia. Sí de entrañas, sí de cariño, Sí de entrega, y sí porque sí.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]