El dijous 19 es va presentar públicament el nou “projecte” que està en fase de producció i de recerca d’inversors (*)

«Rosario» és el nou projecte de pel·lícula presentat per la Productora Cinesma. Tracta d’una història d’amor, controvertida, entre dos joves, que la rivalitat històrica entre Rosari Central i Newell’s, equips de futbol de la ciutat de Rosario, a la província de Santa Fé, Argentina, els uneix.

Els protagonistes proposats són actors «Influencers» a les xarxes socials. Oriana Gabriela Sabatini, actriu, cantant i model argentina és filla de l’actriu veneçolana Catherine Fulop, resident a Argentina des de fa molts anys i, de l’actor argentí Osvaldo Sabatini, tots dos famosos; núvia d’un futbolista de la selecció argentina, que a més de ser maca i bona professional té un gran nombre de seguidors a les xarxes socials. Ell és un actor amb moltíssimes seguidores i d’altres seguidors en els qui influeix promocionant productes de consum per les xarxes socials, també és reconegut, maco, té carisma i entre tots dos hi ha un bon feeling. Pot ser el reclam per a inversors de pel·lícules? La història és rellevant per invertir en el projecte? Perquè fer cinema també, i sobretot, és un negoci. Per a Fernando Montsó, publicitari i enginyer i director de 3Lemon, a la recerca d’inversors, tot influeix. Des de la intenció de promocionar una ciutat, país o poble fins a la nova forma d’enfocar-ho per aconseguir objectius. Una mirada àmplia, l’oportunitat d’aprofitar tots els mitjans a l’abast i donar-li la volta. És imprescindible conèixer el públic objectiu i amb tots aquests ingredients ja es pot començar amb el procés de creació del producte per conjugar Negoci i Art.

Text i Fotos. Susana Sosa Villafañe
(*) Cinesma és una plataforma de Cine online que une a productors i finaciadors. En la foto hi és Sonia González, una de les promotores de la Plataforma. Mireu la seva presentació a Youtube.