La campanya  SANT MARTÍ AMB VEU DE DONA DIGITAL acaba el 31 de Gener 2021. Encara esteu a temps de col·laborar!

HEM COMPLERT 10 ANYS fent santmartiambveudedona.cat, i volem seguir endavant i convertir-la en un espai global digital de cooperació i participació per a potenciar la CREATIVITAT DE LES DONES, i el seu PROTAGONISME en la xarxa associativa ciutadana.
Malgrat la situació produïda per la pandèmia global de COVID-19, la falta d’ajuda institucional, la Associació Món Comunicació (AMC), fundadora i dinamitzadora de l’espai, comptant amb la vostra solidaritat i participació US VOL OFERIR MOLT MÉS …
Al novembre 2020 van tornat amb major força i il·lusió. Però, per a continuar durant aquest any  2021 necessitem de la vostra cooperació, per a avançar juntes i ajudar-vos en tot el que necessiteu. Us oferirem més que informació i novetats amb perspectiva de gènere, que són interessants per a tothom.
Comptem amb vosaltres, companyes, i també amb vosaltres, companys, que voleu estar al nostre costat per a aconseguir una Societat més Justa i igualitària!.

EL PROJECTE CONSISTEIX EN

* Desenvolupar i consolidar un entorn MULTIMÈDIA de dones per a tothom, participatiu i obert. Serà un espai WEB interactiu, de formació en línia, amb vídeos, canal de TV per Youtube i programa de ràdio propi en La Isidreta.
Un entorn de diversitat cultural per a visibilitzar les activitats de les dones, els seus assoliments i les propostes d’associacions de diversos camps, empresa, cultura, política i social.
Promocionar emprenedores, empresàries i promotores de projectes innovadors, tecnològics i socials amb perspectiva de gènere, d’empreses del 22@, de Sant Martí, i de la ciutat, per a avançar en el posicionament de les dones en la economia i ajudar-les en les seves activitats econòmiques i socials.
Ajudar a superar la bretxa digital, facilitant l’alfabetització digital i la formació digital, per a aconseguir un apoderament real de les dones, des de les més joves, a les més majors i potenciar la seva xarxa associativa.
El projecte preveu donar la veu a les dones i que elles siguin les protagonistes i autores d’un nou relat sobre les seves vides, activitats i propostes de canvi.

L’ajuda econòmica que proposem és de 10 euros fins el que cadascú consideri adequat. Ens agradaria aconseguir durant 3 mesos, una xifra total de 3.000 euros per a un projecte a desenvolupar durant tot l’any 2021.

BENEFICIS PER LA PARTICIPACIÓ

-> De  10 a 20 euros, participació en llista de col·laboracions. I la garantia de participació interactiva en la Web, i publicació d’informacions i notificacions
->Fins a 50 euros. Idem, i descomptes 10% en el preu de tallers i esdeveniments.
->De 50 a 100 euros. Descompte 10% tallers. Publicació d’un bànner durant un mes de l’empresa o entitat (en santmartíambveudedona.cat). Partipació especial en Ràdio La Isidreta.
->Fins a 200 euros. Idem, com el punt anterior i. Entrevistes en ràdio i per vídeo. Sessió puntual d’assessoria de Comunicació presencial o virtual.
->De 200 a 300 euros. Es considerarà Soci/Sòcia protector/a del Projecte. Bànner trimestral en santmartíambveudedona.cat, i en el Blog de Món Comunicació. Recordatoris periòdics en xarxes socials i posts en radi i vídeos en Youtube.
-> Més de 300 euros, Idem, i es negociarà la col·laboració concreta , i l’intercanvi a realitzar, segons aportació.

CONVERTEIX-TE EN EL NOSTRE SEGUIDOR/SEGUIDORA¡

El dimecres 25 vam  fer un  Programa Especial de SANT MARTI AMB VEU DE DONA, a
LA ISIDRETA RADIO