Amb 4 dones cantants es farà el divendres 23 a la tarda un concert col·lectiu que vol recordar al cantautor francès

Homenatge a Brassens,  tindrà lloc al Teatre Joventut de l’Hospitalet. Un homenatge de producció pròpia amb la visió de quatre vocalistes femenines que reivindiquen el llegat del cantautor francès Georges Brassens. Dirigit pel periodista musical Pere Pons, l’espectacle Femme Brassens tindrà la presència d’Eva DéniaAnna RoigMaria Rodés i Mariola Membrives. L’espectacle dedicat al gran chansonier proposa la intervenció de quatre veus femenines perquè cadascuna estiri cap a la seva banda, amb el padrinatge de Pi de la Serra i Paco Ibáñez.

Cal remarcar que Barnasants segueix durant el mes de maig,  i ha programat concerts per tota Catalunya i el país Valencia, per recuperar la cultura i  posar la musica en primer pla. Després d’un any sense poder organitzar concerts, tots els concerts programats han tingut molt bona acollida tant a  aBarcelona i diversos llocs de  Catalunya, com al País Valencia, i  i les Illes.

Consulteu la Programació, i no us perdeu els concerts que queden!. Entre els esdeveniments d’abril, a Barcelona, destaquem:  Imarantia al Harlem Club, el dijous 15 d’abril, la Jove cantant Maria Jaume, el 22 d’abril, tambè al Harlem. I entre tots.

Julia Léon va tenir molt èxit
La cantautora madrilenya va  presentar “Que soy del aire”  davant d’un públic entusiasmat.
Junt a les cançons d’aquest nou àlbum que no es va poder mostrar el 2020 pel confinament, aquest disc ho va acompanyar d’un  bonic poemari seu, amb  les seves poesies i lletres. Amb direcció artística del pianista Antxon Sarasúa, les cançons de l’àlbum sublimen la veu referencial de León interpretant una cançó del seu fill, el cantautor León Ruiz i una altra del  seu ex-marit, el compositor Raúl Ruiz. La cantant va voler fer una homenatge a les llengües de les nacionalitats històriques,  amb  la  musicació en gallec de Rosalía de Castro, “Probe Galicia”;  “Sa serena”, en català inspirada a Eivissa, i en vasc, el “Txori Txori” de Mikel Laboa.

Per celebrar els seus 54 anys en el mon de la música, la històrica cantautora madrilenya Julia León, una de les fundadores del que va ser el mític col·lectiu “Canción del pueblo”, ha  tornat a Barcelona, on va estar al 2017, junt a la seva amiga de l’anima i companya de concerts; Elisa Serna: “En aquest recital la recordo especialment. Ens va deixar el 1018, i jo encara sento un buit molt gran”, va explicar a  l’inici de concert.
Aquest disc, el número 18 de la seva trajectòria, és molt especial per a Julia, doncs conté cançons pròpies, d’amor, de lluita i altres temes, la van acompanyar el seu fill, amb diverses cançons, i va desenvolupar auna complicitat  molt propera i animada amb el seu grup.


(*) Mireu aquest altre video del concert de Julia León a Youtube.