Des del divendres 7 a la tarda, fins al diumenge 9 a la nit,  tindrà lloc el Festival SwingMaresme, amb música i directe i balls en diversos llocs.

El Festival va nèixer  per les ganes de compartir la passió pel swing amb tot ésser viu possible, organitzat per l’Escola  SwingMaresme de Mataró, que porten Carla i Jordi. I any darrer any ha anat creixent. I ara es pot trobar tres dies seguits de Festes amb música en viu;  Classes de lindy hop i solo jazz amb professors internacionals;  Dinars de germanor; Tastets d’altres estils de ball, Tallers Swing Motion , i balls a la platja i a altres llocs , … Swingmolt de Swing!!!    En aquest festival aprendràs passos, variacions i nous conceptes… amb els professors Héctor i Sònia !  s’ofereixen  dos tracks:el Track Lindy Hop (amb 3 nivells diferents)  i el Jazz Solo (amb 1 sol nivell intermedi-avançat) [Consulteu la Programació]

Si es compra el pack complet per a tot el festival es podrà guadir de 3h de master class lindy hop; 1h master class taster; 4 festes música en viu i  1,5h de taller Swingmotion. Les classes i 3 festes es fan a la mateixa localització de l’escola: Av, Maresme, 55, 2n pis. Mataró. Maresme. Barcelona. [Mireu mapa].
3 dies de swing sense parar

*Divendres 7, de 22 a 2 matinada: Festa amb música en viu a l’escola SwingMaresme! Black & White! i amb el grup:  Three Cool Cat!!!.

*Dissabte 8, El Festival es va a la platja. A les 18h concert-ball amb Bernat’s Duet! Al Swinguiritu de SwingMaresme davant del mar, al Sunset Beach Club G4 (al costat de la piscina). I per la nit ,festa de gala! Amb música en viu a l’escola SwingMaresme.  Podreu gaudir de Divinas! Concert especial All Dancers!. De 22h i fins que el cos aguanti a SwingMaresme . DJ convidats: Pep Barrachina. Exhibició dels professors i artistes convidats i J&J!

*Diumenge 9, Cloenda Festival SwingMaresme amb música en viu a la Plaça de Can Xammar a Mataró.

I recordeu que cal inscribir-se, perquè les places són limitades. .Participeu i consulteu +info al Facebook.