Marta Sierra i el seu Grup van oferir un inoblidable concert de Jazz Monouche. 

Marta Sierra i DAPHNE van actuar a Fort Pienc, el dimecres 15 de maig 2019, dintre dels “Vespres de Jazz”. El públic assistent que va omplir la sala, van gaudir d’un bon concert de Jazz Monouche. Tant Sierra, amb la seva veu i el seu violí, com els músics del grup , van donar el millor de si mateixos.

Marta Sierra és la líder del grup Daphne, reconeguda  cantant i violista, nascuda a Barcelona, va crear aquesta formació de gipsy jazz (o jazz manouche), un estil molt popular a la França dels anys 30-40. Aquest tipus de jazz, que té com a màxims exponents el violinista Stéphane Grappelli i el guitarrista Django Reinhardt.
La seva proposta és producte de la fusió de la música passional i melancòlica dels gitanos de l’Europa de l’Est i de les harmonies i ritmes sincopats propis del jazz. Amb la base rítmica formada per Oriol Barberà (guitarra) Laurent Bozzetto (Guitarra) i  Àlex Molas (Contrabaix), aquest grup et transportarà als cafès de París de la època a ritme de clàssics del swing. [+info]

Podeu veure vídeos d’algunes de les seves actuacions en directe: Octopuss l’Escala (quartet), o a  Casa Fuster: (Formació Jazz Nova Orleans)

(*)  El concert va tenir lloc a  Centre Cívic Ateneu  Fort Pienc.