El coaching amb cavalls és una terapia de coneixement i  d’empoderament.

Elena Cuesta, organitza tallers i retirs, convocatòries col·lectives i processos individuals A La Plana Gran, una finca enmig de la naturalesa, prop de Vallfogona del Ripollés.

Ella és experta a construir confiança i auto-lideratge conscient a través del Coaching de Cavalls. El pròxim retir tindrà lloc durant els dies 23, 24 i 25  de maig . I l’ha titulat: “Corazón de Caballo”. I també es farà un ritual de Solstici amb Candy Rodriguez. 

Serà un retir de celebració, i també per a iniciar canvis conscients. Ja ha organitzat amb èxit retirs en altres ocasions. Partint que la vida és moviment, és canvi, segons ella cal tancar etapes i començar de nou per a fer el que realment ens fa felices. Mai estem igual. La vida és cíclica.

Aquests retirs estan especialment dirigits a grups de dones, “A nosaltres ens agrada més treballar el canvi en grup, donar-nos suport les unes en les altres i transitar els dols que tinguem pendents, per a poder passar pàgina i començar un nou cicle més lleugeres i amb una visió més clara dels que sí vull que succeeixi en la meva vida”.

Elena sempre va somiar a viure entre cavalls, cavalls lliures, tal com ho gaudeix des de fa cinc anys a la Plana Gran, un espai d’Interès natural, amb prades al costat d’un riu, torrents i muntanyes. Ella va decidir canviar la seva vida com a executiva “triomfadora”, d’una multinacional per a viure en una casa amb porxo envoltada de naturalesa. Actualment comparteix vida i experiències amb un ramat de cavalls, amb els quals fa equip per a acompanyar a persones en els seus processos d’autodescobriment, obertura de consciència i apoderament.

La seva vida va fer un gir de 180 graus quan va començar a escoltar els cavalls. “És revelador veure’ns com ens veuen ells, per a deixar enrere autoenganys i rotondes mentals que ens conten històries i ens confonen. Créixer amb cavalls implica voler ser autèntiques amb nosaltres mateixes i fer-nos adultes, prendre responsabilitat de la nostra vida, per a prendre decisions i accions que ens portin cap a on volem anar, en comptes de cap a on ens porta el corrent”

.Quan connectes amb els cavalls tot canvia

A més de les activitats amb els cavalls, Elena, també ofereix altres activitats. Ha aixecat amb les seves pròpies mans i amb l’ajuda d’amistats, un impressionant domo de fusta i cristall en què es realitzen meditacions, ioga i altres activitats diverses per a conrear les habilitats del benestar, amb una metodologia de creació pròpia. “Per a mi aquest lloc és aquell en què la gent arriba i tot és pau i harmonia”, i ja des de les primeres visites, ha comprovat l’eficàcia i bons resultats de treballar amb cavalls. “Quan connectes, tot canvia i ja no et desgasta l’esforç psicològic que poses en això, perquè no és un treball de sacrifici, són activitats que et nodreixen perquè estàs alineada amb tu mateixa, i llavors no hi ha conflicte. D’aquí la importància que cada persona trobi el seu propòsit. Tots tenim un do i connectar amb ell és el que dona sentit a la teva vida. Entrar en estats de coherència entre la ment i el cor fa que succeeixi”.

Vaig conèixer a Elena Cuesta fa uns anys, abans que iniciés aquest canvi, en la nostra activitat comuna de ballar swing. Es guanyava molt bé la vida, teletreballava des de casa i podia cuidar als seus dos fills mentre creixien. “Portava tota la vida buscant, fent cursos de creixement personal- ens explica-, però el que em connectava de veritat era anar-me’n els caps de setmana amb el ramat de cavalls, amb els quals passejava. D’ells va aprendre de veritat el camí del cor i vaig trobar la motivació per a transitar aquestes pors que sorgeixen abans de poder passar a l’acció”. (…) Podeu consultar l’article complet publicat a LA INDEPENDENT.

Què us podeu trobar en La plana Gran?

Coaching amb cavalls. Els cavalls lliures viuen en presència i coherència. La seva força i sensibilitat ens ajuda en qualsevol procés d’exploració i alliberament emocional.
Conviure amb els cavalls et mostra com la seva curiositat i empatia els fa comportar-se de formes diferents segons el que sentim o podem transmetre, facilitant-nos que puguem veure el que hi ha, sense judicis ni autoenganys.
No és necessària tenir cap experiència amb cavalls. Totes les activitats es realitzen peu a terra (sense muntar).

Si voleu gaudir d’unes vacances de Setmana Santa molt especials, on a més de gaudir de la tranquil·litat i la naturalesa i transcendir vells patrons i renovar-te de tot, Elena, us ofereix un viatge de tres dies, de tornada a tu, en relació, acompanyada i sustentada per l’energia amorosa de la naturalesa i del ramat de cavalls lliures.

Per a mi, l’experiència de passar 2 dies a la Plana Gran va ser molt impactant. Conviure amb ella i amb els cavalls, i participar en el coaching amb cavalls em va aportar  informació sobre coses de mi mateixa i em va fer reflexionar sobre la meva vida. Al principi tenia una mica de por de relacionar-me amb ells, perquè em adonava que quan apareixien les meves contradiccions ells ja no em seguien, i em feien sentir insegura. Però estar amb ells em va obrir noves possibilitats de canvi i recomano molt viure aquesta experiència. Cal viure-la per a entendre el transformador que pot ser començar a escoltar els cavalls, i veure’t reflectida, al natural, sense filtres ni interferències, a través del seu comportament.

Elena Cuesta, a  més d’aquest retir pels dies de pasqua, del que gairebé, ja no queden places, ofereix la possibilitat d’altres convocatòries, o de grups de persones organitzen el seu propi grup i programa a la Plana gran. [Per a més info telefonar a 618778150 [+ info en la Web]

Podeu consultar preus i condicions a Reserves:

Per saber + sobre la seva proposta consultar video de la entrevista de Sonia Lorenzo a Elena Cuesta en Yooutube.