El 10 de novembre tindrà lloc, a les 21,30h,  el Concert Benèfic del Cor Carlit, a la Basìlica de Santa Maria del Pi. No us ho perdeu!

Solidaritat, música i bon ambient. Això és el que trobaràs al Concert Benèfic que el Cor Carlit Gospel farà a favor de Mans Unides el divendres  10,  a les 21:30h. Les més de 80 veus del cor sonaran en l’incomparable marc de la Basílica de Santa Maria del Pi per donar suport a un projecte educatiu a Moçambic. Les entrades-donatiu, que poden adquirir-se a Ticketea, valen 12€. En cas d’adquirir-les a taquilla el dia del concert, el seu preu és de 15€.

Aquest projecte a Moçambic té l’objectiu d’ampliar i equipar dues aules de l’escola d’educació primària de Gurué, a la província de Zambezia. Amb la teva ajuda, podem fer-ho realitat. El Cor Carlit Gospel és la formació de gospel més antiga d’Espanya, amb gairebé 30 anys d’història al darrere cor sota la direcció experta d’Anna Roqué. El bon ambient que es respira en el grup ho transmeten quan canten, el que provoca que els seus concerts siguin molt animats i alegres.  Aquest Cor ja col·labora amb Mans unides des de fa molts anys, i sempre aconseguiexen omplir l’església. Per això és molt recomenable  comprar entrades per antelació.  [+info a Mans Unides]