Aquest lema va encapçalat la manifestació de mes de mig milió de persones que durant més de dues hores van desfilar pel passeig de Gràcia fins a les Rambles.

Seguim l’informació de l’Avui: Per la pau i contra les armes…
Mig milió de manifestants deploren els atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils en una manifestació complexa i diversa que esdevé un clam contra la guerra.[+info a Avui]

Felip VI i Rajoy van ser  rebuts i acomiadats amb molts xiulets i pancartes contra el tràfic d’armament.
Aquesta foto del  rei, en la que es veu al darrera una pancarta contra el tràfic d’armes i contra la pau, que sosté David Minoves, president del Ciemen, va ser una de les més reproduïdes de la jornada.
Fotos: Sònia/Alberto Estèvez

Es molt recomanble l’nteressant article d’opinió: “Jo tinc por” de Risto Mejide, a El Periódico.

(Publicat el dimarts 22 d’agost)
Les entitats de migrants de Barcelona i Catalunya han refermat, amb un manifest conjunt, el seu compromís en la defensa del model de convivència, que es basa en la diversitat i la inclusió, i que aposta per l’acollida de les persones migrades i refugiades.
La Taula de Ciutadania i Immigració de Catalunya i el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona, que representen una vuitantena d’entitats, han condemnat en un manifest conjunt els atacs i han refermat la defensa del model de convivència en la diversitat existent a Barcelona i a Catalunya.
Alhora, les entitats han acordat participar en la manifestació convocada aquest dissabte, dia 26, en un sol bloc i amb el lema “Contra l’odi, un sol poble”. La manifestació sortirà a les 6 d ela tarde del Passeig de Gràcia/Diagonal fins  a la plaça Catalunya.
Podeu consultar +info sobre la presentació del Manifest a santmartiambveudedona.cat.