La directora Justine Triet, aprofundeix en la vida de una dona moderna, que entre altres coses, assumeix contradiccions com a mare,  professional i  amant.

“Los casos de Victoria” és una pel.lícula molt interessant, que s’estrenarà als cinemes el divendres 1 de setembre. Poderós retrat en to de comedia, sobre la depresió d’una dona desconcertada i captivadora. Treu el cap des d’una perspectiva clarivident a les cruïlles de la feminitat contemporània.
Victoria (Virginie Efira), advocada penalista i divorciada en ple buit sentimental, acudeix a unes noces on es troba amb Vincent, un vell amic, i Sam, un antic client. L’endemà, Vincent és acusat d’intent d’assassinat per la seva companya i l’únic testimoni de l’escena és el gos de la víctima. Victoria accepta a contracor defensar a Vincent mentre que contracta a Sam d’assistent personal. Aquest és només el començament de les complicacions de la seva vida.

Justine Triet (La batalla de Solferino) cita a Howard Hawks, Billy Wilder i Blake Edwards com a referents en aquesta comèdia screwball protagonitzada per Virginie Effira, que va enamorar a la crítica francesa en la seva estrena, va arribar al més alt del box office francès i va aconseguir 5 nominacions als César inclosos el de Millor Pel·lícula i Millor Actriu. Los casos   de Victoria reflexiona en una comèdia de enredos amb una supèrbia Virginie Efira com a protagonista.  [+info a Cineciutat]