Espectacle d’alt nivell presentat pel Petit Ballet de Barcelona a l’Auditori de Terrassa, el dissabte 20 d’octubre

Del Barroc al Rock” és un espectacle excepcional que va tenir un gran èxit en la seva presentació a Terrassa. Unes 250 persones van omplir l’Auditori, el dissabte  20 d’octubre, i es va  gaudir de l’espectacle ideat per Isa Moren, amb el el Petit Ballet de Barcelona y la Camerata Metropolitana de Barcelona, i va contar amb l’actuació dels cantants d’opera; : Joan Martínez Colás y Laia Camps Farrés.
L’espectacle combina a la perfecció, la dansa i la música de cambra en directe. L’esdeveniment va tenir lloc  dintre de la XI Festa de la Tardor Manxega, organitzada per l’Associació de  Castilla-La Mancha d’aquesta ciutat.
El Petit Ballet de Barcelona, sota la direcció d’Isa Moren, i la Camerata Metropolitana de Barcelona (CMB), de la mà del seu director Roberto Laborda,  es van unir en aquest projecte que combina la interpretació musical i la dansa, en un recorregut que ens  porta des del Barroc fins a les músiques més contemporànies, passant per compositors com: Lully, Vivaldi, Mozart, Albéniz, Malher, Elvis Presley, Queen, Muse…
Isa Moren, ha posat en aquesta producció tota la seva passió i creativitat,   i gràcies a la seva empenta i a l’acurat treball  en equip ha  aconsseguit  “l’objectiu d’apropar i involucrar al públic en un espectacle viu i participatiu, en el que el virtuosisme de la Camerata, enllaça a la perfecció amb les diverses coreografies”.  L’estrena de l’espectacle el mes de maig a l’Auditori de Sant Martí, va ser un èxit rotund.

CMB neix a Barcelona l’any 2014 i està formada per músics professionals de diversos països que en aquest projecte han volgut  apropar al públic, els períodes musicals que abasten des del Barroc fins als nostres dies. La Camerata està formada per cinc dones i al director Roberto Laborda, amb  dos violins, viola,  violoncel,  contrabaix i  clavicèmbal o piano.

Podeu mirar les fotos al Facebook de la Festa de la Tardor Manxega, i als de Joan Martínez Colás i Laia Camps Farrés

Mireu reportatge de l’estrena a santmartiambveudedona.cat (Fotos: Lorenzo Fuentes).