El divendres 10 de maig participeu a l’acte: “El silencio no és opción” al Col·legi de Periodistes! (*)

El periodisme mexicà davant la quarta transformació, vol explicar i denunciar els reptes amenaces i oportunitats per al periodisme a Mèxic davant el projecte de canvi del nou govern. I per per parlar sobre aixó tindrà lloc un esmorzar amb periodistes de Mèxic i Catalunya, algunes de les quals han vingut a Barcelona per aquest acte.

Hi participen: Lucía Lagunes, Comunicació i Informació de la Dona AC (CIMAC), i companya activa de la RED INTERNACIONAL DE PERIODISTAS CON VISION DE GÈNERO, des de la seva fundació a Morelia (Michoacan/Méxic); Jade Ramírez, Xarxa de Periodistes de a Perú;  Laura Espinoza, experta en acompanyament Psicosocial; Juli Cèsar Colín, periodista de Articulo19; Mayra Cisneros, periodista acollida al programa “Barcelona protegeix periodistes de Mèxic”: Modera Xavier Giró, periodista i porfessor UAB.[+info a Col·legi]. Confirmar assistència a: patperiodistas@taulapermexic.org

(*) 10 de maig, 10 a 12h – Col·legi de Periodistes de Catalunya; Rambla de Catalunya,10, pral.

Trobada amb la periodista exiliada Wendy Mercedes Quintero Chávez

D’altra banda també anunciem, que aquesta periodista, hi serà al Col·legi de Periodistes el pròxim dilluns 13 de maig a les 18h

La periodista nicaragüenca es troba a l’exili perquè el govern del seu país persegueix el periodisme i els activistes dels drets humans. Us conviden a assistir a la trobada amb Quintero que coorganitzem amb l’Associació de Comunicació Pública, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes.
Quintero és defensora dels drets de les dones i actualment es troba a l’exili a conseqüència de la persecució del govern de Nicaragua al periodisme i els activistes dels drets humans. La periodista ha estat la comunicadora del Centro Nicaragüenses de Derechos Humanos (CENIDH), on va poder defensar drets i divulgar les denúncies dels familiars i víctimes del règim Ortega-Murillo.
Cal inscriure’s a comunicacio@periodistes.cat.