El dilluns 29 d’abril,  a les 19h, a Movistar de Plaça Catalunya. No us ho perdeu!

Dones en Xarxa organitza aquest esdeveniment: “Noies, les TIC són Nostres”, és un projecte per fomentar que més noies d’entre 16 i 18 anys en el moment que han de decidir el seu futur acadèmic i professional tinguin consciència del ventall de possibilitats que té les vocacions STEM. Mireu Participants.

Així ho comenten Dones en Xarxa, l’entitat organitzadora, a la seva Web:” Creiem que és molt important la presència de les dones en l’àmbit digital. Aquesta és una qüestió estratègica per a la societat i també per a les dones perque l’àmbit digital marcarà el món, i d’aquí les nostres diverses iniciatives en aquest entorn. En aquest sentit creiem que s’ha de promocionar la presència de les dones en tots els àmbits i en tots els moments. Des de les dones mes joves fent que el seu talent sigui un incentiu que les motivi i que optin per els estudis tecnologics per accedir a llocs de treballs tecnologics, fins a tenir dones en espais directius i tecnologics o que promocionin les seves stratups, i arribant al mes alt nivell com son les CEO’s de grans empreses tecnològiques”.[+info]

Les dones joves segueixen allunyades del món de les TICs

La situació actual mostra que no s’han produït avenços significatius des de l’any 1999, on la presencia de les dones en el sector TIC era de 33% i que en el 2017, nomès ha augmentat al 37,4%. Així ho estableix l’estudi fet per l’Associació d’Empresas d’Electrónica, Tecnologíes de l’Informació, Telecomunicacions i Continguts Digitals (Ametic), patronal del sector tecnològic i digital espanyol. Segons la Comissió Europea, l’any 2020 existiràn 500.000 vacants de perfils tecnològics a Espanya però per manca de professionals no es cobriràn.

És per això que a més de la creació dels vídeos a la web “Noies, les TIC són nostres” visibilitzant dones referents en el sector TIC, volem convidar-vos al acte a l’auditori de Movistar Center (Carrer Fontanella, 2) el dia 29 d’abril a les 19h on participaran youtubers referents feministes i de l’àmbit digital.

Apuntat-vos i no deixeu escapar les altres sorpreses que tenim preparades. Les ponents que intervendran, et sorprendran!

L’esdeveniment es gratüit: Però cal inscriure´ns, perqè són places limitades!