Antoni Lliteres, Albert Deprius i Josep Fado són  “Els Tres Tenors”  que s’han unit en un concert  únic a la  sala Músic Art Barcelona.

Els Tres Tenors”,  ha sigut l’últim concert de la temporada al Sala Músic Art Barcelona. Va ser el dijous 19 de desembre 2019.
Amb Antoni Lliteres, Albert  Deprius, Josep  Fado i Marta Pujol al Piano. Un concert  inoblidable, que també ha comptat amb la col·laboració especial de l’arpista, Mercé Guilera. I ha acabat amb El Brindis de la Traviata, en una festa d’acomiadament molt especial.  A partir del 2020 la sala canvia d’orientació, i es posa a disposició de qui vulgui llogar-la…(*)

Antoni Lliteres. Primer mallorquí a debutar en el Teatre de La Zarzuela amb rol protagonista (Shakespeare) en l’obra El somni d’una nit d’estiu de J. Gaztambide i únic espanyol seleccionat per a assistir al IYDV (Institute for Young Dramatic Voices) creat i dirigit per Dolora Zajick als Estats Units, els anys 2018 i 2019.

Albert Deprius. Nascut a Pineda. Menció honorífica en el grau superior de cant. Amb dilatada carrera en recitals lírics, òperes i
sarsueles Director del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia. 1r premi en el XVI  Concurs internacional per a cantants lírics F. Cilea de Reggio di Calàbria, 1r premi al millor intèrpret de cant i 2n premi en el VI Festival de Músics joves de Catalunya. Ha cantat a Itàlia, França, Espanya, Cuba, Colòmbia, Panamà, Rússia…

Josep Fadó. Tenor de caràcter, nascut a Mataró, ja de petit entra en contacte amb la música i el teatre. Professional des de 1999, és reclamat en teatres i sales nacionals i internacionals, on ha interpretat papers rellevants. Alguns dels seus pròxims compromisos seran Semiramide, de Rossini a Bilbao, i a Barcelona amb Hamlet, de Ambrosie Thomas.

Marta Pujol. Piano. Nascuda a Torredembarra (Tarragona). Després dels seus estudis ràpidament s’orienta cap a la música de cambra i acompanyament vocal. Ha realitzat nombrosos recitals a Catalunya, França, Alemanya, Àustria i Mallorca en festivals de renom. Ha treballat al costat de grans figures internacionals del món de la lírica.
Mireu a Youtube,  un petit tall de l’actuació de Mercè Guilera, prestigiosa arpista.

(*) Dijous, 19 de Desembre 2019, 20h. Music Art BarcelonaCarrer Bordeus 9 (Les Corts; Barcelona. Per a +info i pera conèixer la sala podeu escriure al mail: info@musicartbarcelona.com  o trucar al 609 31 49 22 . Veure mapa