L’estrena d’El Viatge, el diumenge  8 d’octubre a l’Auditori de Sant Martí amb l’aforament complet, es pot considerar l’esdeveniment cultural de la temporada.   

El públic, com sempre que el Petit Ballet de Barcelona presenta un espectacle, va mostrar el seu entusiasme amb els aplaudiments al finalitzar i, sobretot, quan va pujar a l’escenari Isa Moren*, agraint públicament haver pogut realitzar aquesta representació gràcies al suport de tots els participats i a la col·laboració del dramaturg, actors i diversos grups de dansa. Aquest “Viatge” està basat en un recorregut pels cinc continents  amb una combinació perfecta de dansa, música i teatre. (*).En aquest nou espectacle, creat per Isa Moren, s’ha volgut retre homenatge a la gent gran. Per tant, el fil conductor és una parella  d’actors septenària que expliquen  les seves vivències a través dels viatges que han fet al voltant del món al  llarg de la seva vida.

Aquest espectacle és d’una gran diversitat cultural, ja que està basat en la música i la dansa genuïnes de cada país. El dia 8 d’octubre més de 400 persones el van poder gaudir per primer cop a l’Auditori de Sant Martí de la mà del Petit Ballet de Barcelona i amb la col·laboració de músics i dansaires d’altres procedències.

Isa Moren vol portar aquest espectacle a altres escenaris arreu de Catalunya perquè tothom pugui gaudir d’aquesta proposta cultural que ens mostra les diferents arrels i costums de cada continent.

(*) Isa Moren, és la fundadora i directora del Petit Ballet  de Barcelona.
Fotos: Lorenzo Fuentes