Segons Daniela Freund, les qüestions de gènere han d’ocupar un lloc prioritari en el sector turístic.

Foto: Diari de Mallorca

Freund ha publicat l’articulo en Women360 Congrés. La vicedegana Relacions Corporatives i Internacionals d’Associate Dean for Corporateand International Relations en l’escola de Turisme, HT Sant Ignasi Universitat Ramón Llull, es pregunta, si es tradueix l’impacte del creixèment del sector turìstic de l’impressionant nombre de persones que visiten el nostre país,  “en un veritable motor de desenvolupament per a les dones? Aporta un major apoderament de les dones? “ L’article que escriu, té veritable perspectiva de gènere, i convé llegir-lo fins al final.
El 27 de setembre es va celebrar el Dia Mundial del Turisme. És, per dir-ho d’alguna manera, l’“aniversari” del turisme. Un sector que és avui el tercer a nivell d’exportació al món després dels productes químics i els combustibles, segons dades de l’Organització Mundial del Turisme (OMT).[+info]
L’any 2016, 1.235 milions de viatgers es van desplaçar d’un país a un altre. Per 2030, aquests 1.235 milions es convertiran en 1.800 milions: és una tendència imparable. Barcelona, per la seva banda, acull a 20 milions de viatgers anuals.