Durant la “Setmana del Llibre” en català s’ofereixen “Itineraris literaris” per la ciutat, el dissabte i el diumenge. (*)

El dissabte 8, les 18h, tindrà lloc l’itinerari Mil maneres de morir, a càrrec d’Anna García Soteras, activitat  organitzada per l’Editorial Comanegra __ Punt de trobada: Punt d’informació La Setmana.

El diumenge 9 de setembre les  11h  Itinerari literari amb clau de dona,  Ruta Maria Aurèlia Capmany, a càrrec de Maria Nunes. Activitat  organitzada per l’Editorial Meteora. Punt de trobada: Punt d’informació La Setmana.

(*) Les itineraris són de pagament, i d’inscripció prèvia. Mireu la informació sobre Inscripcions.

Aquesta convocatoria de La Setmana,  comença el 7 i acaba el 16 de setembre, i ofereix a l’avinguda de la Catedral,  l’oferta més gran de llibres en català ,  a més d’un munt d’activitats… Aquesta setmana és un dels esdeveniments culturals més importants de Catalunya. Afavoreix el contacte directe i la relació entre els llibreters, els editors i els lectors, que podran trobar novetats, llibres de fons i les col·leccions de cada segell. Com sempre, hi haurà una proposta d’activitats per a tots els públics: presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades i contacontes que contribueixen a estimular i a promoure la lectura en català. Podeu consultar la programació de les activitats aquí.

Un altre itinerari en femení serà l’ultim, del  dissabte 15 de setembre. Dones de Barcelona. Històries i llegendes barcelonines des del segle IV fins al XIX, ruta organitzada per Albertí Editor ofereix la possibilitat de conèixer la ciutat des de la perspectiva femenina, a través d’històries i llegendes protagonitzades per dones barcelonines, des del segle IV fins al XIX. Coneixereu senyores divertides, cruels, santes, emprenedores, impressores, escriptores, dides i disbauxades. Descobrireu històries com la de la Paula, qui va crear la primera agència matrimonial de Barcelona; Eulàlia Ferrer, qui dirigí la primera impremta barcelonina o la de la tia Caterina, l’alcavota més famosa de Barcelona. Una ruta pel barri de Santa Anna i Catedral *Aquest itinerari finalitza el seu recorregut a La Setmana **Trobareu el llibre d’aquest itinerari al mòdul núm. 10 de La Setmana del Llibre en Català. Mireu. https://www.facebook.com/events/298727257597061/