Organitzada per Som Dones es va a compartir taules de debats i iniciatives empresarials.

El dia 20 de març es va celebrar la Festa de les Emprenedores, una festa on l’empatia, les ganes de trobar-se, la col·laboració i l’empoderament va plenar l’espai d’Impact Hub del Poblenou, amb els consells i paraules de les dues entrevistes-diàlegs i taules de debat.

El primer diàleg va ser amb Anna Manso i Joana Barbany sobre els seus llibres, la vida, les dones i els obstacles a superar, moderades per la periodista Marina Tovar.

Posteriorment van parlar  amb Marta Balletbó- Coll i Txe Arana, amb un diàleg sobre les dones en el cinema i audiovisual i també els reptes en aquest àmbit, moderades per la comunicadora Lian Subirat. La intervenció de la directora Balletbó, amb el seu especial sentit de l’humor, i de l’actriu i presentadora Arana, que també va explicar la seva experìencia, com a lluitadora de la cultura, i mare soltera amb dos fills. Ambdues van animar a les assistents per desenvolupar el seus projectes i ser elles mateixes.

Al mig de la tarda van participar les assistents i sobretot les que tenien una taula al Market del local,  amb le seves propostes,  amb speechs , intervencions molt curtes per explicar el que feien. La majoria era la primera vegada qu ho feien. Cal destacat  a Estefania Ros, advocada,  criminologa  que ha publicat el seu primer llibre: Manual Básico de Criminologia. Podeu trobar +info a SOM DONES.

(*) Qui és Som Dones: És un punt de trobada on-line de les dones professionals, emprenedores, directives, estudiants i empresàries de Catalunya.

–>Podeu veure +sobre Marta Batllebó, i sobre tot els seus vídeos a Youtube.