El festival de Cinema l’Alternativa que compleix 25 anys reivindica el compromís.

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, aquest any a la 25a edició. Vint-i-cinc anys oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l’autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió. Les activiteats’inicien el dissabte 10 i acaben el diumenge 18  dee novembre, al CCBB, i a ltres llocs. Mireu la Graella de Programació.

L’Alternativa té dues seccions competitives a l’Alternativa Oficials: Llargmetratges i Curtmetratges. L’Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors, Panorama de cinema nacional i programa familiar. Per la seva banda, l’Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

Al CCBB i durant tota una setmana podreu trobar espais de trobada, reflexió, formació, participació i celebració.

A més de projeccions, l’Alternativa Activitats proposa masterclasses, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a nens i adults, i els seminaris d’Escoles de Cinema. L’Alternativa Professionals organitza la 9a Jornada Professionali el 6è Mentoring Projects.