L’actriu catalana torna a Barcelona, amb una producció pròpia, al barri on va créixer .

Amb ’24 hores en la vida d’una dona’, una de les millors obres del prestigiós escriptor austríac Stefan Zweig, que ens va impactar al cinema amb Jeanne Moreau, com a protagonista…Ara Silvia Marsó estarà al Condal fins el 25 de noviembre.
Amb més de 100 representacions a tot l’Estat, l’espectacle ha rebut el Premi Broadway World Spain al MILLOR ESPECTACLE MUSICAL!“. El destí pot posar la teva vida en joc a una sola partida;  moure fitxa és l’única cosa que et queda per guanyar… o perdre”.
Després de l’èxit obtingut al Teatro de la Abadia de Madrid, on es va haver de prorrogar les representacions, Silvia Marsó i la seva companyia, estrenen a Catalunya,  24 hores de la vida d’una dona l’espectacle musical, una adaptació teatral dirigida per Ignacio García que  conjuga la música original del rus Sergei Dreznin i la dramatúrgia dels autors francesos Christine Khandjian i Stéphane Ly- Cuong.
Acompanyats en directe per una orquestra de cambra dirigida per Josep Ferré, els actors catalans, Silvia Marsó, Marc Parejo i German Torres, ens conduiran fins a la Costa Azul, el Casino de Montecarlo, la Riviera i l’antiga Viena… endinsant-nos en una historia emocionant, tòrrida, trepidant, amb uns personatges carregats de força, que es debaten entre el be i el mal, entre la moral i les més profundes passions… i viure aquest remolí emocional que amb prou feines dura vint-i-quatre hores, però que transforma als protagonistes per sempre. [+info i entrades al Teatre Condal]
Fotos: Susana Sosa Villafañe