Fins fa pocs dies, Míriam Hatibi, només era coneguda com activista feminista islamista en el món de l’associacionisme, ara ha passat al primer pla mediàtic.

Mirian Hatibi parla a la concentració del dilluns 21 a Plaça Catalunya.

Aquesta catalana, nascuda a Barcelona al 1993,  i criada a Lleida, filla d’immigrants marroquins, porta molts anys lluitant contra la islamofobia, i per la seva oposició  activa al terrorisme jihadista i als atentats del passat dijous a las Ramblas i a Cambrils, s’ha convertit en la portanveu d’aquesta oposició, i ha sigut valenta i ho  ha estat  explicant a tv3 i a  altres mitjans . I així ho deia a Crític: “Ho fan en nom de la meva religió i això m’obliga a distanciar-me’n”. Ella a més de ser una de les persones que dirigeixen la Fundació Ibn Battuta, i  porta l’Observatori contra la islamofobia als Mitjans, que desenvolupa una tasca molt important, per què… “hi ha gent que té por i, per desgràcia, la por i la ignorància creen islamofòbia”. Hatibi va parlar a la concentració que va tenir lloc el dilluns 21 a la plaça de Catalunya i va convidar a tothom unir-se i a partiicpar en la manifestació unitaria contra el terrorisme del proper dissabte 26 d’agost.

També a Nació Digital li han fet una entrevista de la que reproduïnt el seu inici.
Analista de dades en una agència de comunicació, membre activa de la comunitat musulmana està convencuda de que “Tots els actors de la societat s’han d’implicar en la lluita contra el radicalisme»
La portaveu de la Fundació Ibn Battuta i analista de dades assegura en aquesta entrevista a NacióDigital que els terroristes busquen “estigmatitzar tota una comunitat, la dels musulmans” [Segueix a Nació Digital]