Dones liderando les TICs a Movistar Centre.

L’esdevenimet promogut per Dones en Xarxa,  en aquesta edició dona el protagonisme a la intel·ligència artificial.

L’ús de la intel·ligència artificial per  a la creació de projectes (10 h del matí);  el talent de els doens en el sector digital (12,45h); la irrupcioo de la intel·ligència artificial als mitjans de Comunicació (16h), i per a finalitzar aquesta jornada, destaquem qu es presentarà Dones StartUp Chalenge 2023 (17h) i  saprès es far laLectura del Decàleg (18h) Consultar el programa.

La intel·ligència  artificial és la protagonista d’aquesta jornada, qu s’inicia a les 9 del matí amb la presentació, i acabara a les 16,15 amb Coctels Net:  Un dels desafiaments que es presenten en la societat actual és la irrupció de la Intel·ligència Artificial en els mitjans de comunicació. Per això, des de les IX jornades #WomanLiderTIC, s’espera parlar sobre com això pot arribar a afectar en la transformació digital de mitjans, des dels models de producció i distribució fins a l’accés a informació veraç, entre altres.

Tot i això, aquests no són els únics temes que s’espera tractar en aquest debat, ja que aquesta taula rodona també inclourà com està afectant l’automatització de continguts a la personalització de l’experiència informativa.

També es parlarà, de l’impacte que pot tenir l’ús d’aquestes noves tecnologies en el periodisme per a la recopilació, presentació de notícies i les implicacions per als professionals del sector. La coordinadora d’aquesta taula és Xantal Llavina, Periodista-Directora “Revolució 4.0″ Catalunya Ràdio i “Som Revolució” TV3. Per reservar plaça cal Inscripció-

Podeu consultar sobre les protagonistes d’aques esdeveniment, Marta Tolos Rigueiro; Barbara Yuste, Remi Arias Perez; Sara Mondragon; Dayana Peraza sales; Lia Arcones y Susana Perez Soler (+info)

[Consulteu el programa a +Informació]

Consultar l’entrevista a la fundadora i promotora de Women Lider Tic.