La Prestatgeria del Social tindrà lloc del 14 al 18 de novembre. 

Arriba a Barcelona la tercera edició de La Prestatgeria del Social, l’esdeveniment sociocultural impulsat pel Social.cat que té l’objectiu de posar en valor els llibres socials i les seves autores i autors per generar debats participatius entorn tots aquells temes crucials que ens travessen a totes —com l’educació, el feminisme, la salut, les migracions, la diversitat o l’acció social— per tal de reflexionar i caminar, juntes, cap a una societat més crítica, justa i igualitària. Comptarà amb autores i autors de prestigi, que parlaran sobre diversos temes, i presentaran el seus llibres. [Consultar Programa]

Del 14 al 18 de novembre, diverses llibreries de Barcelona seran la seu de taules rodones i xerrades que, a partir d’un parell o tres de llibres socials, encetaran debats i reflexionaran al voltant d’algunes d’aquestes temàtiques.

En concret, el dimarts 14 de novembre, a les 19 h, la llibreria Calders acollirà el tret de sortida de La Prestatgeria del Social amb la taula rodona ‘Recuperar la memòria silenciada: veus des de la dissidència’, en què participaran Gemma Pasqual, autora de Torturades, i juny siva, autora de Com un calfred, et veig.

Dimecres 15, també a les 19 h, a la llibreria Tòmiris tindrà lloc la xerrada ‘Intentar no perdre el cap: la salut mental enmig del col·lapse’, amb Eudald Espluga, autor de No siguis tu mateixMònica Ramoneda, autora d’Internament; i Jaume Funes, autor de Quan la vida ens dol.

Entre les ponents destaquem a  més a: Cristina Torrón, a  Laura Castro  Grañén, Julia Collignom i Yanina Diz. I sobre tot a la clausura. el dissabte 18 de novembre,  es comptarà amb Pilarin Bayés. [+ìnfo a Social.cat]

Entre les llibreries destaquem Calders,  Tomiris, La Impossible, La Conxita i l’Espai Culturista Sendak. Consutar Programació.