Silvia Atienza, us ofereix un bany de bosc de tardor, amb el castanyer màgic i sanador.

El 2 d’aquest mes,  us convida endisar-vos en les qualitats d’aquests arbres extraordinaris, que aquest mes de novembre adquireixen tot el seu esplendor amb les castanyes. Les collirem, les courem i les encantarem.  I després del bany de bosc ens explicarà  sobre els seus beneficis.
Els fruits del castanyer tenen grans propietats medicinals. Les castanyes  constitueixen una important font de vitamines del grup B, Són un bon remei contra el reuma i els dolors d’esquena i la ciàtica, i tambè són molt útils per combatre el problemes de circulació, hemorroides i diarrees. A més ajuden a prevenir la hipertensió.

El bany de Bosc s’inspira en les tradicions sintoistes i budistes, la tècnica japonesa Shinrin-Yoku, que  convida a la comunicació amb al natura  a tráves del 5 sentits. Una meditació en moviment i en contacte integral amb l’entorn. Al Japo es considera una terapia reconeguda per ajudar a millorar la salut, els simptomes del dolor i l’estrés. així com a netejar-nos dels tòxics quotidians

Podeu trobar més informació,sobre els Banys de Bosc a l’entrevista al Dr. Qing Li en la Contra de la Vanguardia.Places limitades. Es prega confirmació. Si voleu +informació podeu escriure al seu mail o trucar per telèfon al 608173694
Mireu: www.kaizen.one

(* ) Silvia Atienza, experta en sanació, torna a recuperar els “Tallers de miracles”, que feia fa temps a la seva masia de Gualba, als que acudien quan els organitzava, moltes persones, que encara segueixen les seves ensenyances per a curar-se o trobar-se millor.