Documental de Luis Gibert que s’estrena al Cinema Maldà, i es podrà veure fins el 7 d’octubre 

37 grados, és un documental de Luís Gibert, que s’ha estrenat al Maldà, on la música de dones viu. Són quatre dones de diferents procedències, Tory Sparks, Eva Fernández, Marga Mbande i Inma Gomes, que es mouen en estils musicals diferents, però que tenen en comú que són cantants, que pertanyen a l’escena independent i que viuen a Barcelona. També, que lluiten per obrir-se camí en el món de la música. S’ofereixen sessions els dies 30 de setembre, el dissabte 3, el diumenge 4 i el proper dimecres 7 d’octubre[+info a Malda].

Aquest  documental s’ha produït en col·laboració amb BTV (Veure Vídeo)  i s’espera poder presentar més projeccions en sales de Cinema.

Com viu una dona artista independent a Barcelona? Durant tot un dia, diverses càmeres van ser seguint a aquestes extraordinàries cantants fins al moment de pujar a l’escenari en els seus respectius concerts. Eva Fernández cantava a la Sala Luz de Gas, Marga Mbande a la Sala Jamboree, Inma Gomes a la Sala Sinestèsia i Tori Sparks al Teatre Segle. En aquest documental no hi ha filtres. Tot és veritat, sense embuts, sense concessions. Nervis, tensió, sorpreses, tot a flor de pell. La vida d’l’artista des de dins, vista com mai abans.