El diumenge 26 de novembre es podrà gaudir d’aquest espectacle que uneix la música amb el teatre: Vivencias.

La representació l’han preparat un grup d’entitats dominicanes a Barcelona, i tindrà lloc a les 19 hores en el Teatre Tísner del Centre Cultural La Bobila.
Vivèncias és obra de Fior Metz, i d’un grup de dones que formen part d’aquestes entitats, i promouen les activitats culturals de la comunitat llatinoamericana per a mostrar-la al públic de la ciutat.
Quatre dones coincideixen un dia en un concorregut carrer de Barcelona. Dues velles glòries de la cançó dominicana que viuen ancorades al passat per evadir la trista realitat: una vida precària a la vora de la indigència amb una miserable pensió que amb prou feines els dóna per viure. Ho han perdut tot, fins i tot els somnis amb els quals van emigrar, i acaben demanant al carrer. Allí coneixen a una altra dona, amb una història de vida similar, però que no mira al passat ni al futur. Viu en un present fosc i ha emprès un camí sense tornada. S’ha tornat cínica i ha oblidat qui és. I es troben per casualitat amb una antiga coneguda: una caribenya. Ella  enarbora els més nobles valors des seu país d’origen: la república dominicana, amb els peus sobre la terra, que construeix el seu futur dia a dia amb la suor del seu front i que, malgrat les vicissituds de la vida, no ha perdut la seva identitat ni l’esperança, i manté visqui els ensenyaments de Juan Pablo Duarte.
(*) Carrer  Viladomat 2. Metre línia verda. Poble Sec. Sortida Parlament