Les dones emprenedores d’Incuba Dones Barcelona ja han acabat el seu periode de formació. El dimecres 8 de novembre, es va realitzar l’ultima classe i van rebre  el diploma corresponent

Abans el dimecres, 18 de novembre, van a fer una presentació pública  individual dels seus projectes, i durant les setmanes següents van enviar a INCUBA, el seus projectes  desenvolupats, amb els plans d’empresa i altra documentació. Les assistents a l’última sessió van comentar la seva evolució en el Projecte Dones Incuba Barcelona, i van comentar  com han avançat en aquest curs de formació integral, que ha durat 8 mesos. Van valorar especialment l’activitat col·lectiva del  Dia de la Creativitat del Projecte Comunitari.

El projecte Comunitari , com podeu veure en el Vídeo va tenir lloc el matí del dissabte 30. les dones  emprenedores d’Incuba van posar en marxa diverses activitats al carrer, que  tenir lloc dintre de la Festa Major d’Hostafrancs . Activitats lúdiques  que van tenir molt d’èxit (*)

En les quatre taules que es van posar es marxa es va poder gaudir de diferents tipus d’activitats. Tallers pràctics  bonics i divertits pensats per a tothom, dones, homes i per la infància. Des del taller per fer dibuixos sobre teles o camisetes, objetes de bijuteria, pintures diversed. Cal destacar el taller amb activitats associatives  per al desenvolupament cerebral i el que ajudaba a realitzar unes plantilles enormes, per participar en les gimcanes molt divertides per a grans i petits, que va tenir lloc en diversos moments del matí.  I fins al migdia algunes companyes dIncuba van amenitzar la estona amb música, teatre i una mica de dansa.
Les dones emprenedores  que van organitzar la festa   animaven a participar a la gent que hi havia als voltants de la plaça del Mercat d’Hostalfrancs, Veïns i veïnes del barri envoltaven les diferents taules, per què ja conixien  la convocatòria, que  va ser  com un acte “aperitiu” de la Festa Major d’Hostafrancs, que s’iniciava la setmana propera.  Una proposta per a retrobar el benestar que pot proporcionar la vida creativa, en una acció comunitària per a totes les edats, en les que es va poder participar: Música, dansa; creació de teles pintades, polseres i collars , gimcana, esport. Totes les taules van estar molt concorregudes, i va tenir especial èxit, el taller educatiu cervell-creativitat, amb una continua participació de nens i nenes…

(*) El grup de dones d’Incuba han desenvolupat un curs de formació de creativitat i empresa  per a emprenedores, realitzat en Vilardell 50 (Hostafranchs).
Consultar +info sobre Incuba.