Just a Mood a la Sala Versus, els  dimarts i dimecres, fins al 5 d’octubre.

Fan un homenatge a la música de jazz, amb unes coreografies de dansa contemporània que ens recorda l’ambient dels balls anys 30 a les sales de New York. És un espectacle de dansa construïda al voltant de la música de Teddy Wilson, un mestre de la Era del Swing, pianista, arranjador i director d’orquestra afroamericà.

Just a Mood és una peça escrita en el llenguatge de les danses vernacles afroamericanes nascudes a la primera part del segle XX que van donar origen al jazz. les coreografies exploren la infinita riquesa d’un univers musical complex, distingit i aleshores intens, suau però bullint de ritme, on el beat i el jazz ens porta, ens mou i ens commou.

L’espectacle ha sigut creat la Cia En Jazz, per Maria Ferrer i Aurélien Darbellay,  que han fet un esforç creatiu de recreació històrica que reprodueix la estètica i els codis de la Era del Swing. És, més aviat, un espai de trobada entre una música escrita al segle passat, un llenguatge carregat de tradició però en contínua evolució i amb ballarins de l’ara.

El públic de  Sala Versus de Glòries (Barcelona) pot gaudir de l’espectacle assegut a les dues bandes  del teatre. L’obra es por veure els dimarts i els dimecres a les 20h, fins el 5 d’octubre.

Al cos de ball participen els creadors  Maria Ferrer i Aurélien Darbellay, junt als ballarins Alice Meï, Anna Portell, Francesc Bujosa i Matteo Nicolai.

🔺Atenció! Hi oferta per participants d’ESCOLES DE SWING i ball a 12€ amb el codi SVGESTUDIANT

¿no us ho perdeu!…Per a comprar entrades