Carmelo Gomez i Ana Torrent fan la seva primera gira d’aquesta gran obra, a Barcelona, i s’estrena el dijous 16 de maig. (*)

Escrita perAlberto Conejero, i dirigida per Luis Luque, aquesta obra hi ha triomfat a Madrid. La crítica l’ha elogiat moltíssim, i entre altres coses,  ha dit: Un esplèndid Carmelo Gómez comparteix escenari amb una gran Ana Torrent. Una representació intensa de la que no vols perdre’t ni una sola paraula, ni un sol gest”. (Antonio Arco, “La Verdad”). Al Teatre Goya. No us la perdeu!

L’història ens situa en un vell jardí amb el seu hivernacle. Envoltat d’urbanitzacions, en algun lloc prop de nosaltres, sobreviu el jardiner en l’hivernacle. Però ha passat molt temps des que els veïns van veure per última vegada la Silvia, la propietària de la casa. Allí només queda el Samuel, el jardiner, maldat per preservar aquest racó oblidat.
“Todas las noches de un día” comença quan la policia va anar a la casa per intentar descobrir el parador de la Silvia. S’inicia, llavors, un combat entre la vida i els records, entre l’amor i els seus fantasmes…[+info]

Per a comprar Entrades.  Teatre Goya. C/ Joaquín Costa, 68   Barcelona. Tel. 93 343 53 23  info@teatregoya.cat

[Mireu Fotos de Susana Sosa Villafañe, a la Roda de Premsa]