Bany de Bosc, del dissabte 8 d’agost, una ocassió única de renovació .

Silvia de Ataizen, us convida endisar-vos en aquest estiu a gaudir de tot un dia dintre del bosc, per camins i racons que ella coneix, dels boscos amb arbres impressionants de les Guilleries. Es molt recomanable acompanyar-la en aquest llarg passeig, tranquil, lent i amb meditacions.  I al final  -durant el  menjar a l’aire lliure de bosc- es parla  sobre els  beneficis. del bany de bosc, i cadascú dels participants explica la seva experiencia, el que ha descobert, i pot aprofundir en el poder de la Intenció.

Places limitades. Es prega confirmació. Si voleu +informació podeu escriure al seu mail o trucar per telèfon al 608173694

La proposta de Silvia es fer una iniciació a la Coherència Cardíaca, que  “per mi una eina indispensable en aquests temps.  És per això que, en espera de poder fer els tallers de cap de setmana, en tots els banys de bosc, la meditació que es fa a mig camí la dedico a treballar i parlar d’aquesta tècnica, que m’agradaria molt compartir-ho amb vosaltres”. 

Ella com experta  ofereix  un veritable viatge iniciàtic,  enèrgetic i sanador, que ens ajuda a reinventar-nos a través de la natura.

Què és la Coherència Cardíaca?

Coherència és el terme utilitzat pels científics per descriure un estat d’alta eficiència psicològica en el qual els sistemes nerviós, limfàtic i circulatori estan treballant en harmonia. La Coherència és la base del rendiment i de la salut òptima en les persones.

 Els batecs del cor ens diuen si una persona és viva. Però també ens diuen molt més. Reflecteixen el nivell d’estrès d’aquesta persona. S’ha constatat que el cor té un sistema nerviós propi i complex constituït per 40.000 neurones que operen de manera independent de les neurones cerebrals i del sistema nerviós central, processant i generant informació. El camp electromagnètic del cor és el més potent de tots els òrgans del cos. Produeix 2,5 watts d’energia elèctrica en cada batec generant un notable camp electromagnètic. És 5.000 vegades més intens que el camp electromagnètic del Cervell, i s’ha observat que canvia en funció de l’estat emocional que tinguem.

 El camp magnètic del cor canvia en funció de l’estat emocional. Quan ens sentim pertorbats per emocions com a estrès, por, frustració, ràbia…etc., es torna caòtic i desordenat. En canvi, quan s’experimenten emocions positives, com a gratitud, compassió, perdó, etc., el camp té un aspecte ordenat. S’obté el que es diu un “espectre coherent”.

 Des de els anys 60, es venen fent estudis que demostren que la comunicació entre el cervell i el cor és constant. El cor envia tants senyals al cervell com el cervell n’envia al cor. Aquesta comunicació és la responsable de la forma en què perceben i reaccionen davant el món que ens envolta.

Cadascú de nosaltres és l’únic protagonista del seu canvi. No cal saber massa:  “la bona notícia és que, si s’entrena el cor a bategar d’una forma coherent -explica Silvia- és  que es pot gestionar la nostra resposta davant de situacions estressants que perjudiquen la nostra salut. I fer moltes altres coses, però d’això ja parlarem més endavant. La pràctica de la Coherència Cardíaca, que vaig iniciar a principis dels anys 90. Personalment, m’ha ajudat notablement a superar moments molt difícils i, en aquesta crisis mundial, a viure-ho d’una manera totalment diferent. I quin lloc millor per iniciar-se que en mig d’un bosc màgic!”

(*) Mireu l’article publicat aCuerpoMentesobre el tema. Consultar La mente es maravillosa, d’on prové la foto de la meditació
Podeu trobar info  i fotos sobre l’anterior Bany de Bosc aquí, al nostre Blog.