Aquest concert tindrà lloc al Club de Tenis Barcino, el diumenge 20 gener. (*)

El diumenge 20 de gener a les 19 h el mític grup de folk Falsterbo, el “grup de folk del Dr. Estivill”, ofereix un concert a favor de Mans Unides. Es un concert solidari per ajudar a un  un projecte educaciu de Togo.Concert benèfic amb Mans Unides ONG al CT Barcino

Falsterbo, amb una llarga trajectoria musical,  està liderat per Montse Doménech. l’històric grup de folk amb presència activa al món de la cançó en català des del 1967, segueix cantant i comunicant bones sensacions, cuidant molt les harmonies, l’afinació i la posada en escena. Al concert del CT Barcino Falsterbo estrenarà les cançons del seu últim CD que són composicions pròpies però també cantaran amb el públic les cançons que tothom sap. El grup està actualment format , a més de per Domènech (veu i percussió), per Jordi Marquillas (veu, violí, guitarra  i mandolina) i Eduard Estivill (veu i guitarra), aquest últim, persona molt coneguda pel públic en general per la seva labor com a pediatre. Tots canten i per tant les harmonies són una de les seves grans qualitats. El tècnic de so, una peça essencial, és l’Albert Guitart.

Falsterbo, a part de compondre cançons pròpies, és especialista en folk nord-americà, traduint i cantant cançons de Peter Paul and Mary, John Denver, i molts d’altres. Ha popularitzat cançons tan conegudes com “Paf, el drac màgic”, “L’estranya joguina”, “Quan el sol es pon”, “Camí ral”, “Que s’han fet d’aquelles flors”, i moltíssimes més cançons que formen part de la història musical d’aquest país. Tenen 8 vinils i 3 CD.

(*). Compreu entrades, per 15 euros a Ticketea ECdt Barcino es a la plaza Narcisa Freixas 12 (final carrer balmes. a prop del metro Putxet)