El dissabte 1 d’agost s’ofereix a Calella,  el concert de cambra de l’orquestra que dirigeix Albert Deprius.

Serà un concert de l’Orquestra de Cambra Harmonia, de 9a Temporada Lírica Ciutat de Calella, i dintre del festival Nits d’Estiu Calella (NEC), en el que se podrà gaudir d’una selecció de música catalana, amb obres de Toldrà, Montsalvatge i Pau Casals, entre altres dels nostres millors autors [Mireu +info i entrades].  (*)

Del 26 de juny al 28 d’agost, l’Ajuntament de Calella ha organitzat aquest festival com una experiència gastromusical d’estiu. El Festival NEC 20  està dissenyat han totes les normes de seguretat sanitàries i ha programat concerts, per a els divendres i dissabtes a la nit ( mireu el Pdf d’anunci dels artistes convidats). En diversos  espais de la ciutat: el Far, el pati de l’Escola Pia o de la biblioteca. La proposta d’enguany arriba completada amb una degustació de vins i tapes, gaudint de música i gastronomia en un mateix espai.[+info]

D’altra banda també destaquem els concerts,  els que encara  podeu reservar fins el 28 d’agost. El divendres 14 d’agost, el grup de folk  de 3 noies: Marala, ens oferirà: “A trenc de l’Alba”.  Divendres 21, actuara Cesc Freixas, i el divendres 28, tindrem el flamenc -fusió de Las Migas,  que presentaran “Erase una vez las Migas”. Tots tres concerts serán al Far de Calella.

Aquest festival l’organitza ASPAIM: L`Associació Catalana per Promoure Joves Artistes i Músics, entitat associada a Joventuts Musicals de Catalunya.

(*) Concert Dissabte 1 d’agost  21:30h Pati Escola Pia
NOTA: En cas de pluja, els espectacles de pagament es realitzaran a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri.
Entrades anticipades a www.promocioartistesimusics.com i taquilla de la Sala Mozart els dimecres de 18.00 a 21.00 h.